Polijsten & Coatings

Polijsten & Coatings

Onze kennis over het polijsten, de soorten machines en technieken, de verschillende polijstpasta's etc. zorgen ervoor dat wij elke polijstbeurt tot het gewenste resultaat afwerken. Wij streven niet alleen naar een extreme glans, maar ook naar een zo goed mogelijk krasvrij oppervlak. Bovendien kunnen wij zowel de glans restaureren alsook de lak d.m.v. een lakcorrectie. Uiteraard dient een onder handen genomen wagen op de juiste manier beschermt te worden. Dit kan door een wax, de bescherming dient echter voor een korte periode. Een langdurige lakbescherming of coating is zeker een aanrader. 

Een lakverzegeling of coating zijn korte namen voor een process dat heel wat aandacht, werk en precisie vereist. Elke stap zowel het wassen, kleien, polijsten (in meerdere stappen) en voorbereiden van de wagen moeten de grootste zorg uitgevoerd worden om een kwalitatief eindresultaat te behalen. 

Wij maken gegarandeerd NOOIT gebruik van fillers (om was krassen op te vullen) aangezien dat deze binnen de 6 maand hun houvast op de lak verliezen en alle voorafgaande krassen terug komen. 

Wij maken gegarandeerd ALTIJD gebruik van de beste en meest lakvriendelijke reinigingsproducten. Zowel onze ontvetters, polijstmiddelen, wasshampoo's en velgenreinigers zullen nooit een negatief effect hebben op lak of eindresultaat in tegendeel, krasvrij,  glans en beschermt. Als dat geen goede investering is! 

ZR53

ZR53 Keramische 9h Coating

Nasiol ZR53 is het ultieme nano auto lakbeschermingssysteem tegen schadelijke effecten zoals zure regen, vogelpoep, krassen, zonnebrand en slechte wastechnieken.

Het wordt aangebracht op autolak, kunststof sierstrips, bumpers met een eenvoudige één-staps applicatie die zorgt voor 3 jaar duurzame nano keramische coating bescherming.

De unieke technologie maakt het mogelijk om een dikke coating te verkrijgen, en deze coating beschermt uw auto effectief.

Nasiol ZR53 gecoate oppervlakken krijgen een zeer hydrofoob oppervlak dat resulteert in een eenvoudige reiniging.

Water, modder, stof, vuil; ze glijden er allemaal af, wat weinig tot geen tijd en moeite kost voor een superieure glans.

Uw auto blijft langer schoner en glanzender met Nasiol ZR53. Altijd met een frisse carwashlook!

In tegenstelling tot andere keramische coatings wordt ZR53 alleen op nanoniveau gekristalliseerd wanneer het wordt aangebracht, maar niet op niet-nanoniveau. Het verhardt niet volledig, maar heeft een complex tweelaags coatingsysteem, eenmaal aangebracht, waardoor het een zachte laag aan de onderzijde en een harde laag aan de bovenzijde heeft, wat zorgt voor een maximale weerstand en elasticiteit die superieur is aan andere keramische coatings.

NL272

Nasiol NL272 is een ultramoderne nanolaagformulering voor de bescherming van het voertuigoppervlak, ook wel Nano Ceramic Coating genoemd. De slimme materialen geven uw waardevolle bezittingen een ongeëvenaarde duurzaamheid en een lange levensduur. 

Nano Layer 272 vormt een laag van gladde, harde nanoschaalcoating, die beschermt tegen omgevingscondities, chemicaliën, lichte steenslag en kleine krassen. De ultrahoge glans zorgt ervoor dat uw voertuig er aantrekkelijk uitziet.

NL272 is geschikt voor de bescherming van glans, autolak, koplampen, achterlichten, achterlichten, harde kunststof sierstrips. Nasiol NL 272 gecoate oppervlakken krijgen een extreem hoge waterafstotende eigenschappen die eenvoudig kunnen worden gereinigd.

U kunt moeiteloos moeilijk te verwijderen vlekken zoals vuil, stof, modder, modder, vogelpoep verwijderen. 


 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x