De Max Car Company

Polijsten & Coatings

Onze kennis over het polijsten, de soorten machines en technieken, de verschillende polijstpasta's etc. zorgen ervoor dat wij elke polijstbeurt tot het gewenste resultaat afwerken. Wij streven niet alleen naar een extreme glans, maar ook naar een zo goed mogelijk krasvrij oppervlak. Bovendien kunnen wij zowel de glans restaureren alsook de lak d.m.v. een lakcorrectie. Uiteraard dient een onder handen genomen wagen op de juiste manier beschermt te worden. Dit kan door een wax, de bescherming dient echter voor een korte periode. Een langdurige lakbescherming of coating is zeker een aanrader. 

Een lakverzegeling of coating zijn korte namen voor een process dat heel wat aandacht, werk en precisie vereist. Elke stap zowel het wassen, kleien, polijsten (in meerdere stappen) en voorbereiden van de wagen moeten de grootste zorg uitgevoerd worden om een kwalitatief eindresultaat te behalen. 

Wij maken gegarandeerd NOOIT gebruik van fillers (om was krassen op te vullen) aangezien dat deze binnen de 6 maand hun houvast op de lak verliezen en alle voorafgaande krassen terug komen. 

Wij garanderen ALTIJD gebruik van de beste en meest lakvriendelijke reinigingsproducten. Zowel onze ontvetters, polijstmiddelen, wasshampoo's en velgenreinigers zullen nooit een negatief effect hebben op lak of eindresultaat in tegendeel, krasvrij,  glans en beschermt. Als dat geen goede investering is!

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x