De Max Car Company

DMCC Car Shields

Net een nieuwe wagen gekocht? Zeker lezen! 

Een nieuwe wagen kost al gauw rond de 15-20-30-40 duizend euro. Zou het niet spijtig zijn moest jouw wagen er binnen de 6 maanden al lang niet meer nieuw uit zien? Zou het niet straf zijn moest je dit “nieuw” gevoel kunnen verlengen met minstens 3 jaar? 

Laat ons even uitleggen wat wij voor jou kunnen doen. 

Reeds jarenlang wordt lak door de strenge milieu voorwaarden op waterbasis gemaakt. Voor het milieu? Zeker een goede zaak! Het probleem zit hem in de zwakke schakel dat waterbasis lak met zich meebrengt in combinatie met de steeds meer voorkomende verzuurde regen. Zure regen zorgt er namelijk voor dat jouw lak lichtjes aan gaat verdoffen en de blanke laklaag of de “vernis”, zoals elke doe het zelver dit kent, beschadigt raakt. 

Een beschadigde blanke lak zorgt er voor dat de lak niet alleen verdoft, ook zal deze geen waterafstotende eigenschappen meer vertonen, blijft vuil aan de wagen hangen, brand vogelpoep in op lak en komen er bijgevolg ook nog eens heel wat waskrassen bij. Bekijk een enkele jaren oude onbeschermde zwarte wagen maar eens in de zon. Erg hé? 

Waarom is DMCC Car Shields een goede investering? 

  • Wagen blijft nieuw 
  • Lak is beschermd
  • Vogelpoep brand NIET in op de lak 
  • Geen tussenpersoon (garage,... waar we een % aan hoeven te geven) 
  • Vanaf de eerste KM’s beschermd de weg op

Nog niet overtuigd? Misschien kunnen onze scherpe prijzen jou wel overtuigen? 

Heb je nog vragen neem gerust contact met ons op. 


 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x